6 Mayıs 2011 Cuma

VALİ KIZILCIK, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 8 Mayıs 2011 Pazar Günü kutlanacak olan, ‘ANNELER GÜNÜ’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Vali Kızılcık, mesajında, doğduğu ilk günden başlayarak bir yandan çocuğunun fiziksel ve ruhsal sağlığı için gereken özeni gösteren annelerin, diğer yandan çocuğunu geleceğe hazırlamak, topluma ve insanlığa yararlı olmasını sağlamak için büyük çaba ve fedakârlık gösterdiklerini belirtti.



Vali KIZILCIK, Anneler Günü Mesajında şunları kaydetti;


“Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz, en çok annelerimizin payı vardır. Doğduğu ilk günden başlayarak bir yandan çocuğunun fiziksel ve ruhsal sağlığı için gereken özeni gösteren annelerimiz, diğer yandan çocuğunu geleceğe hazırlamak, topluma ve insanlığa yararlı olmasını sağlamak için büyük çaba gösterirler.


Peygamberimiz Hz. Muhammed’in ‘Cennet anaların ayağı altındadır’ ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Dünyada her güzel şey anaların eseridir’ diye tarif ettiği, aile yaşamının ve toplum yapısının güvencesi; sevgiyi, vefayı, cefayı, şefkati, imkânsızı başarmanın örneklerini kendilerinde gördüğümüz başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıklı, mutlu bir ömür sürmenizi gönülden diliyorum.”


(VB-06.05.2011 Cuma)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder