6 Mayıs 2011 Cuma

AKÇAABAT HAÇKALI BABA DEVLET HASTANESİ, 9 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ HİZMETE BAŞLIYOR


Trabzon’a bağlı Akçaabat Yaylacık Mahallesi eski Karayolları 105. Şefliğinin arazisine inşa edilen Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Pazartesi (09 Mayıs 2011) günü hizmete başlıyor.


Akçaabat'ta eski Karayolları 105. Şube Şefliği arazisi üzerine Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan ve Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi adı verilen hastane, 09 Mayıs 2011 Pazartesi günü hasta kabulüne başlayacak.


Hastanenin hizmete açılışının 9 Mayıs 2011 pazartesi Günü Saat 15.00’ de Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık tarafından açılması bekleniyor.


Hafta sonu tüm müştemilatın yeni Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne taşınması ve artık tüm hastaların yeni hastanede bakılması bekleniyor.


MİLLETVEKİLİ CUMUR’A TEŞEKKÜRLER…


Akçaabat’ın en güzel ve merkezi yerinde böyle güzel bir Hastanenin yapılmasında en büyük pay ve emek sahibi Trabzon 23. Dönem Milletvekili Sayın Mustafa Cumur’a teşekkürler. Ne plaket, ne şilt, ne madalya ve ne de ödül gerekmez. Çünkü halkın hayır duası ona yeter.


Haçkalı (Hoca) Baba Devlet Hastanesinin hizmete açılışının hayırlı olmasını Allah’tan diler, tüm kadrosuyla başarılı çalışmalara imza atılmasını temenni ederiz.


NOT: Başarılarını kanıtlamış, üstün deneyimli eski başhekim Uzm. Dr. Hasan Akyüz’ün de mağdur edilmemesini ve en iyi yerde değerlendirilmesini ilgili ve yetkililerden bekliyoruz.


HABER-FOTO: Trabzon haber Ajan-06.05.2011 Cuma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder