25 Mayıs 2011 Çarşamba

ÇOCUKLARDAN "OYUNCAKİSTAN'A" BÜYÜK İLGİ

 

Trabzon Belediyesince Trabzon Ayasofya Müzesi (Eski Ayasofya Camii) Kuzeyindeki sahil bandı üzerinde ‘Oyuncakistan’ adı verilen çocuklara ve ebeveynlere yönelik spor ve oyun alanı açıldı.



Trabzon Belediyesi tarafından Ayasofya sahil rekreasyon alanı içerisinde yaptırılan Oyuncakistan'a çocuklar büyük ilgi gösteriyor. Özellikle hava şartlarının iyi olduğu günlerde sahile akın eden çocuklar Oyuncakistan'da hem eğleniyor, hem de spor yapıyor. 1700 m2 alandan oluşan Oyuncakistan'ın çevre düzenleme çalışmaları ise devam ediyor.



Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ayasofya Mahallesi Sahil Rekreasyon alanı içerisinde "Spor Alt Yapı Geliştirme Grubu" olarak ihale edilen 1.700 m2 olan oyun alanın 02-12 yaş grubu çocukların görsel, zihinsel ve bedensel gelişimlerine olumlu katkı sağlayacağını söyledi. Gümrükçüoğlu, çevre düzenleme çalışmaları devam eden oyun ve spor kompleksinin, çocukların ve ebeveynlerinin beraber spor yapabilmelerine de imkân sağlandığını kaydetti.


Oyuncakistan'da güvenli bir ortamda çocuklarıyla birlikte olan aileler modern ve çağdaş oyun alanını Trabzon'a kazandırdıkları için belediyeye teşekkür ettiler.

Kaynak: www.trabzon.bel.tr - 24 Mayıs 2011 Salı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder