29 Kasım 2010 Pazartesi

Vali KIZILCIK’tan Esnaf Vatandaşlara Ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık günün yoğun çalışma temposu sonrasında yorgunluğunu esnaflarla sohbet edip çay- kahve içerek, gideriyor.



Bu kez mesai sonrası Ortahisar Mahallesi Semtindeki esnafı gezen Vali Kızılcık, gezdiği iş yerlerindekilerle koyu bir sohbete dalıp gitti. Alışverişin nasıl gittiğini, devletin çalışmalarından memnun olup olmadıklarını da soran Vali Kızılcık, iş yeri sahiplerini dinleyip, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Böylece rahatladığını, halkın sorunlarını yerinde tespit ederek, çözüm yolları aradığını, valilik olarak yapılacaklarını daha objektif ve vatandaş tarafından kabul görecek şekilde planladığını belirten Vali Kızılcık, fırsat buldukça bu ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.



Vali Kızılcık: “Vatandaşımız makama geldiklerinde, ister istemez söylemek istediklerini tam olarak aktaramıyor. Ama biz onun ayağına gidince, çok rahat bir şekilde her şeyi anlatıyor” dedi.



Gerek esnaf ziyaretlerinde ve gerekse sokakta görüştüğü vatandaşlar Vali’yi her zaman yanlarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, sık sık vatandaşın ayağına giden idarecilerin çok az olduğunu söylediler. Bir esnaf da “Daha görevinin iki yılı dolmadan iş yerimi iki kez ziyaret eden bir Vali’ye sahip olduğumuz için çok mutluyum” demesi dikkat çekti. (V.B.)


TRABZON HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder