22 Kasım 2010 Pazartesi

AĞAÇ DİKME ve SÖKME MAKİNESİ ALINACAK


Trabzon İl Genel Meclisi Plan Bütçe komisyonu, yatırımcı birim amirleri ile 2011 yılı bütçesini masaya yatırdı.

İl Genel Meclisi, Trabzon’da olmayan ağaç dikme ve sökme makinesi alınmasına karar verdi.

 
Katliama İzin yok


Trabzon İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyonu, Çevre İl Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda ağaç dikme ve sökme makinesi alınmasına karar verdi.

İl Genel Meclisi’nin plan bütçe komisyonu, Trabzon’da hiçbir kurumda bulunmayan ağaç dikme ve sökme makinesinin alımı için vizeyi verdi. 70 bin lira bedelle alınacak olan makine Trabzon Çevre İl Müdürlüğüne tahsis edilecek. Böylece ağaç katliamlarının da önüne geçilmiş olacak.


Trabzon’da hiçbir kurumda bulunmayan ağaç dikme ve sökme aracı alınıyor. Araç, Çevre İl Müdürlüğüne tahsis edilecek.



Trabzon’da hiçbir kurumda bulunmayan, ihtiyaç duyulduğunda Samsun’dan geçici olarak tedarik edilen ağaç dikme ve sökme aracının Trabzon’a alımına karar verildi. Plan Bütçe komisyonu Başkanı Uğur Aydın, Trabzon Çevre İl Müdürlüğü’nün talebini yerinde bulduklarını belirtti. İl Genel Meclisi üyeleri Halim Kaya, Hasan Tonya, Kamuran Akpınar, Mehmet Kara, Salih Ergün ve Erol Nural’dan oluşan komisyon üyeleri bu tür bir aracın Trabzon’da gerekliliğine karar verdiklerini belirttiler.

2011 yılı içerisinde satın alınmasına karar verilen araç, istenildiğinde Belediyelere de tahsis edilecek. İl Özel İdaresinin 38 milyon lira olarak tasarlanan 2011 yılı bütçesinin kamu kuruluşlarına dönük payları ile ilgili kararlar alan Plan Bütçe Komisyonunu Başkanı Uğur Aydın, İl Özel İdaresi Bütçesinden pay alan bütün yatırımcı kurum amirleri ile görüştüklerini belirterek; Reel, akılcı bir bütçe hazırlığı içerisinde olduklarını ifade etti.



HABER ve FOTOĞRAF:
Erdoğan TAFLAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder