11 Eylül 2019 Çarşamba

TRABZON'UN BÜYÜK DEĞERİNDEN MUSTAFA BAYTAR HOCA EFENDİ'YE SON VEDÂ…

"İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN"



Bismillâhirrahmânirrahîm



"Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. (Onlar; başlarına bir musibet gelince, "Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döndürüleceğiz" derler.) (Bakara Suresi – 156).

TRABZON –Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde bu gün (10 Eylül 2019 Salı günü) öğleden önce saat 9-10 arasında Allah'ın rahmetine kavuşan Trabzon'un İlim ve İrfan ehlinden değerli büyüğümüz Hacı MUSTAFA BAYTAR Hocaefendi'nin (92) cenazesi, bu gün (11.09.2019) son yolculuğuna uğurlandı.


Merhum MUSTAFA BAYTAR (92) (Rh.A.) hocamızın cenazesi, bu gün (11 Eylül 2019 Çarşamba günü) öğle namazına müteakip en son imamlık yaptığı Trabzon Merkez Bahçecik Mahallesi Mehmed Akif Ersoy Camii'nde binlerce seveninin iştirakiyle kılınan cenaze namazının ardından merkeze bağlı Kireçhane Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.  


Allah-u Teâlâ (C.C.) mekânını Cennet, derecesini âli kılsın İnşa'Allah… Allah'tan kederli ailesine, yakınlarına ve Türkiye'nin her yanından gelen on binlerce sevenine sabırlar dileriz.


10.09.2019

(Haber ve Fotoğraflar: Muhammet Yavruoğlu)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder