22 Kasım 2010 Pazartesi

Oğul, Babasını denetledi..!

11 yaşındaki Alperen Kul, İl Genel Meclisi Üyesi babası Halil Kul’un meclis çalışmalarını denetledi.


11 yaşındaki Alperen Kul; İl Genel Meclisi Üyesi olan babası Halil Kul’un meclis çalışmalarını denetledi. Meclisin dünkü toplantısında toplantı anını pür dikkat takip eden Alperen Kul, babasının performansına ise tam puan verdi.


Bilindiği üzere Trabzon İl Genel Meclisinin bütün toplantıları isteyen herkese açık. İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi; bu konuda sık sık hem vatandaşlara hem de meclis üyelerine çağrıda bulunarak, halkın meclis çalışmalarını yerinde izlemesi için gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

Meclisin uzun süren Kasım ayı toplantılarında ise 11 yaşındaki Alperen Kul’un meclis çalışmalarını izlemesi ise dikkat çekti. Alperen; babası meclis üyesi Halil Kul’un hemen arkasındaki koltuğa oturarak, adeta meclis üyesi gibi çalışmaları takip etti. Alperen Kul, Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulunda okuyor. Kitapta okuduklarını görerek, daha bir pekiştirdiğini belirten Kul, “Babamın da bir nevi iş yeri olan meclisi ilk kez gördüm, heyecanlandım” dedi.


Meclis çalışmalarını toplantı sonuna kadar takip eden Alperen Kul, babası ile birlikte bütün meclis üyelerinin performansını beğendiğini belirtti, özellikle meclisin eğitime çok para ayırmasını da istedi.

Bilgi Notu: Toplantıları izlemek isteyen vatandaşlar için İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyonu çalışmalarını izlemek için Kasım Ayı toplantıları, 23 Kasım 2010 tarihinden itibaren Saat 09.30'da, Aralık Ayı toplantılarının ise Saat 10.00'da başlayacağı belirtilmiştir.


HABER ve FOTO: Erdoğan TAFLAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder