2 Ağustos 2011 Salı

ALİ OSMAN İLARSLAN, DÜN TOPRAĞA VERİLDİ


Önceki gün akşam hayatını kaybeden Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü emektar şoförü Ali Osman İlarslan(64), 01 Ağustos 2011 Pazartesi Günü öğle namazını müteakip Trabzon Beşirli Mahallesi Eyüp Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra dualar ve gözyaşları arasında aynı yerde toprağa verildi.

 
Önceki gün akşam saatlerinde Trabzon Akyazı’da kayığıyla balık tutmaktan dönüşünde kayığını otomatik halatla kayık çekek yerine çekerken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Trabzon Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü (Bayındırlık ve İskân) Müdürlüğü emektar şoförü Ali Osman İlarslan(64); 01 Ağustos 2011 Pazartesi günü Trabzon Merkez Beşirli Mahallesi Eyüp Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile kabristanlığında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.


Cenaze namazına Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın, Çevre ve Şehircilik (Bayındırlık ve İskân) Bakanlığı eski müsteşar yardımcısı Arif Korkmaz, Fiskobirlik eski Başkanı Salih Erdem, Trabzon Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Erkan Ömeroğlu, Kırşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu, Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vedat Çiftçi, Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanları, birçok belediye çalışanı, bürokrat, siyasetçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Merhum Ali Osman İlarslan balık tutma ve deniz tutkusu nedeniyle tatil günleri Akyazı sahilindeki kayıkhanede bulunan kayığı ile balığa çıkmayı hobi haline getirmişti. Dün akşam saat 18.00 civarlarında balıktan dönüşte kayığını otomatik halat ile kayık damına çektirirken kapıldığı elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmış ve kayık damında ve çevrede bulunanlar tarafından derhal Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış ancak kalbi 2-3 kez duran Ali Osman İlarslan’a doktorların müdahale etmesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.


Uzun yıllar Trabzon Çevre ve Şehircilik (Bayındırlık ve İskân) Müdürlüğü’nde 1974 yılından beri şoför olarak çalışan Ali Osman İlarslan, evli olup 2’si erkek, 1 kız olmak üzere 3 çocuk babasıydı.

 
İlarslan’ın ani ölümü uzun yıllardan beri çalışmakta olduğu Çevre ve Şehircilik (Bayındırlık ve İskân) Müdürlüğü camiası ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Cenaze merasiminde çocuklarının ağlamaları herkesin yüreklerini dağladı.


Hakk’ın rahmetine kavuşan merhum Ali Osman İlarslan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü camiasına ve sevenlerine sabırlar ve metanet dileriz.
 

THA-01 Ağustos 2011 Pazartesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder