2 Temmuz 2010 Cuma

KILIÇDAROĞLU, 3 TEMMUZ’DA TRABZON’A GELİYOR



CHP’nin yeni Genel Başkanı Kemal
KILIÇDAROĞLU, 3 Temmuz 2010 Cumartesi günü saat: 13.00’de Trabzon Taksim Meydanı belediye binası önünde halkın karşısına çıkacak.


Olağandışı bir şekilde CHP Genel Başkanlığından ayrılan Deniz BAYKAL’dan sonra, CHP Genel Başkanlığına Seçilen Kemal KILIÇDAROĞLU, Yurt Gezilerine devam ediyor.

KILIÇDAROĞLU, 3 Temmuz 2010 Cumartesi günü saat: 13.00’de Trabzon Taksim Meydanı belediye binası önünde halkın karşısına çıkacak.


Trabzon eski belediye başkanı Volkan CANALİOĞLU’nun İl Başkanlığını yaptığı Trabzon CHP teşkilatı harıl harıl hazırlıklarını sürdürüyor.
Halkın tabiri ile kantara, yani Trabzon halkının karşısına çıkacak olan CHP’nin yeni Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’nun halk üzerinde nasıl bir intiba bırakacağı merak konusu oldu.

Partisinin eski statükocu tavrını devam ettirip ettirmeyeceği ve hala partideki etkinliklerini sürdüren ve politbüro olarak nitelenen ve şimdiye dek halkın inançlarını pek dikkate almayan ve bu nedenle halktan tepki almalarına rağmen, kendilerine özgü ve halkçı olduğunu düşündükleri politikalarını inatla sürdüren bazı etkin CHP kurmaylarının halkın yapısına uygun düşmeyen eski politikalarını sürdürüp sürdürmeyecekleri, partinin önünü açıp açmayacakları ve Genel Başkan KILIÇDAROĞLU’nun işlerini kolaylaştırıp kolaylaştırmayacakları ve bu anlamda KILIÇDAROĞLU’nun da partiye hâkim olup olamayacağı hususları merak ediliyor.

CHP’nin Mitinginde Halk; partinin iktidara aday yeni bir CHP mi, yoksa muhalefette kalmaya dünden razı, malum o bildik eski CHP’nin bir devamından yana mı gidişatta olup olmadığına karar verecek.

HABER: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder