23 Temmuz 2010 Cuma

Gazeteci Yazar Fandaklı’nın Babası Vefat Etti

Karadeniz Yazarlar Birliği(KYB) Başkanı ve Milliyet Gazetesi Trabzon Bölge Yazı İşleri Sorumlusu Gazeteci İsmail FANDAKLI’nın babası Ali Kemal FANDAKLI(88) Vefat etti.

Gazeteci Yazar İsmail FANDAKLI, FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU

Karadeniz Yazarlar Birliği(KYB) Başkanı ve Milliyet Gazetesi Trabzon Bölgesi yazı İşleri Sorumlusu Gazeteci İsmail FANDAKLI’nın babası Ali Kemal FANDAKLI, bu sabah Trabzon Esentepe Mahallesindeki(Arafilboyu) evinde Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Merhum Ali Kemal FANDAKLI, bugün(23 Temmuz 2010 Cuma Günü) ikindi namazını müteakip Trabzon-Merkez Bulak(Zefanoz) Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Edinilen bilgiye göre, merhum Ali Kemal FANDAKLI, uzun yıllar Trabzon Göğüs Hastalıkları Hastanesinde Ambar memuru olarak çalışmış ve bu hastaneden emekli olmuştur.

Merhum FANDAKLI, yaşlı olmasına dinç idi. Hanımının rahatsızlığına üzülürken 4 gün önce aniden rahatsızlanmış, evinde tedavisi sürerken bu sabaha karşı yaşamını yitirmiştir.

Hakk’ın rahmetine kavuşan Gazeteci-Yazar dostumuz İsmail FANDAKLI’nın babası Mustafa FANDAKLI’ya Allah’tan rahmet, geride kalan FANDAKLI ailesine, eş, dost akraba ve sevenlerine sabırlar dileriz.


HABER ve FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder