24 Haziran 2010 Perşembe

Örnek MUHTAR çalışıyor...

Akçaabat Doğanköy Beldesi Muhtarı Bitti YAZICI, kene ve karasineğe karşı mücadele başlattı.

Muhtar Bitti YAZICI:
"Bu yıl yaylalarımızda karasinek ve kenelerin arttığı gözlenmektedir.

Vatandaşlarımızın karasinek ve kenenin hayvanlarımızı rahatsız ettiğini bildirmesi üzerine Akçaabat İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaatta bulunduk. İlçe Tarım Müdürlüğü Teşkilatı talebimizi uygun görerek, harekete geçti. İlçe Tarım Müdürü İbrahim NEZİR, 2 Veteriner Hekim görevlendirdi.

Veteriner Hekimlerle birlikte yaylamıza çıkarak, halkımızın yaylada barındırdığı hayvanları ilaçladık. Ayrıca Veteriner Hekimlerimiz kene konusunda halkımızı da bilgilendirdiler.


Akçaabat Doğanköy Beldesi halkı adına İlçe Tarım Müdürümüz Sayın İbrahim NEZİR’e ve Veteriner Hekim arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Halkın sesine kulak vermesi, örnek çalışmaları ve gösterdikleri gayretler nedeniyle Doğanköy Beldesi Muhtarı Sayın Bitti YAZICI’yı kutluyor, Akçaabat İlçe Tarım Müdürü Sayın İbrahim NEZİR’e ve Veteriner Hekimlerimize teşekkür ediyoruz...

“Halka hizmet, Hakk'a hizmettir” ilkesini dikkate alarak, diğer bütün yöneticilerimizin de muhtarımız gibi özverili çalışmasını can-ı gönülden diliyor, onların da haberlerini yapmak istiyoruz.

Haber & Foto : Mustafa Türkyılmaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder