15 Eylül 2011 Perşembe

ECZACI NECDET DURGUN OĞLUNU EVLENDİRDİ


Trabzon Park Eczanesi’nin sahibi Necdet Durgun'un oğlu ABD’de doktora yapan Elektrik Mühendisi Ahmet Cemal, 12.09.2011 tarihinde Aselsan’a bağlı Uçan Sanayi TAİ’de Kimya Y. Mühendisi Pınar Çay ile Zorlu Grand Otel’in alt salonunda yapılan düğün ile evlendi.

TRABZONSPOR, İTALYA'DA TARİH YAZDI



Trabzonspor, tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı. 

‘ULUSLARARASI ZAMANI TERSİNE KURANLAR’ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜLER


Çalışmalarıyla takdir toplayan siyasetten-kültüre, spordan-medyaya ve edebiyata dair uluslararası “ZAMANI TERSİNE KURANLAR” ödülü konusunda İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız ve Dünya Yaşlılık Derneği kurucusu Umut Çınar yaptıkları ortak açıklamada;

SANATÇI YILDIZ MEMİŞ’İN OĞLU SELÇUK, MÜH. ZEYNEP SARI ile EVLENDİ


Trabzon Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Korosunda görevli Trabzonlu Sanatçı Yıldız Memiş’in oğlu Selçuk Yıldız, Vesta Düğün salonunda yapılan düğünün sonunda Mühendis Zeynep Sarı ile hayatlarını birleştirdi.

ATATÜRK’ÜN TRABZON’A İLK GELİŞİNİN 87 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLANIYOR


Büyük Önde Atatürk’ün Trabzon’a ilk kez gelişinin 87 nci yıldönümü bugün (15 Eylül 2011 Perşembe günü) törenlerle kutlanıyor.

11 Eylül 2011 Pazar

ÖZLEM YAVRUOĞLU ile ŞAHİN YILMAZ EVLENDİ


Özlem Yavruoğlu ile Şahin Yılmaz; bugün Akçaabat Demirkapı İlköğretim Okulu önünde yapılan düğün ile mutluluğa ilk adımlarını atarak, dünya evine girdiler.

LİEBERMAN, YEDİOTH AHRONOT'UN HABERİNİ YALANLADI! ANCAK:


İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, dün İsrail'in Yedioth Ahronot gazetesinin İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın Türkiye'ye karşı bazı planların hazırlığı içinde olduğu yolundaki haberini yalanladı.

AKÇAABAT KAYMAKAMI EROL ÖZKAN, VEDA ETTİ


Konya Vali Yardımcılığına atanan Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan’a Akçaabat Muhtarlar Derneği öncülüğünde veda gecesi düzenlendi.

126 ÜLKE ‘FİLİSTİN DEVLETİ’ İÇİN EVET DEDİ


Filistin'in BM Temsilcisi Mansur, Filistin'in BM'ye devlet olarak üyeliği konusunda Genel Kurul'da 126 ülkeden destek aldıklarını söyledi. 

12 EYLÜL MAĞDURLARININ HAPİSHANE GÜNLERİ EMEKLİLİKLERİNE SAYILDI


Türkiye, referandumla başlayan süreçte 12 Eylül darbesinin izlerini bir bir siliyor. Darbe döneminde haksız yere cezaevinde yatanların hapis günleri emekliliklerine yansıtıldı. Devletten tazminat alamayanların o dönemki tüm prim borçları Hazine tarafından ödenecek. Tazminat alanlar ise borçlanarak primlerini kapatacak.

TUZ GÖLÜ, KIPKIRMIZILAŞTI !


Konya'daki Tuz Gölü'nde panik var! Tuz üretiminin yanı sıra flamingo, suna, bataklık kırlangıcı, martı gibi su kuşlarının konaklama ve kuluçka alanını oluşturan Tuz Gölü'nü bugünlerde ziyaret edenler oldukça sıra dışı bir görüntüyle karşılaşıyor.

1400 YILLIK MESCİT ŞİMDİ BEKÇİ KULÜBESİ OLDU


Manevi zenginliğiyle her dönemde dikkatleri üzerine çeken Diyarbakır, bu sefer Silvan'da keşfedilen Anadolu'nun ilk mescidi Şeyh Halil Mescidi ile gündemde.

BELEDİYELER TRAFİK CEZALARINDAN PAY ALACAK


Trafikte 2007 yılından bu yana uygulanan elektronik denetleme sistemi (EDS) sayesinde sürücüler ciddi anlamda kurallara uymaya başladı.


İstanbul'da 161 noktada uygulanan 'kameralı takip sistemi' ile kural ihlali yapan sürücülere cezalar anında kesiliyor.


Yönetmelikte yapılan değişiklikle belediyeler kuracakları kamera sistemleri ile kesilen cezalardan pay alacak. EDS sistemi kısa sürede 81 ilde uygulamaya geçecek.

İSRAİL'DEN PKK'YA DESTEK!


Yedioth Ahronoth gazetesinin haberine göre, İsrail'in, Mavi Marmara baskını dolayısıyla özür dilemediği için Ankara'nın açıkladığı tedbir paketine karşı misilleme hazırlığında olduğu iddia edildi.