11 Mayıs 2011 Çarşamba

“YAŞLILAR, HEPİMİZİN BAŞ TACI”


Trabzon İl Genel Meclis üyeleri; seçimin gündemde olduğu bir sırada yaşlıları ziyaret ederek, huzur evinin ihtiyaçları konusunda yerinde tespitler yaptı.



Trabzon İl Genel Meclisi birinci Başkan Vekili Salih Yavuz, beraberinde ikinci Başkan Vekili Yüksel Coşkun, Kâtip üye Hasan Albayrak ve Meclis üyesi Ekrem Duman; Trabzon huzur evinde kalan yaşlıları ziyaret etti.


Seçim faaliyetlerinin sıcak gündemi belirlediği bugünlerde huzur evindeki ziyaretleri ile dikkat çeken meclis üyeleri, Huzurevi yetkilileri ile de bir görüşme yaparak, huzur evinin ihtiyaçları konusunda bilgiler edindi.


İl Genel Meclisi Başkan Vekili Salih Yavuz, İl Genel Meclisinin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü kanalı ile kendi öz bütçesinden önemli bir kaynak ayırdığını belirterek, yaşlılar ile ilgili olarak sosyal devlet anlayışının meclise düşen sorumluluklarını yerine getirmede her türlü fedakârlığın yapıldığını belirtti. Yaşlılarımızın bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini, annelerin bir gün değil, her gün anne olduğunu belirterek, "Sizler burada sahipsiz değilsiniz, sizler bizlerin annelerisiniz. Anneler gününüz kutlu olsun" dedi.


İl Genel Meclisi 2. Başkan Vekili ve Kadın Komisyonu üyesi Yüksel Coşkun da, özellikle huzur evinde kalan yaşlı kadınlarla yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi.


HABER-FOTO: Erdoğan TAFLAN – 11.05.2011 Çarşamba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder