20 Mayıs 2011 Cuma

“EVLENDİRDİĞİ GENÇ ÇİFTİN NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPTI”


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın Eşi Sema Kızılcık ekonomik nedenlerden dolayı evlenemediğini tespit ettiği genç çiftlerden ilkinin nikâh törenini Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirdi.

VALİ KIZILCIK’TAN ‘AİLE GÜNÜ ve AİLE HAFTASI’ NEDENİYLE MESAJ

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Aile Günü ve Aile Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AKÇAABAT OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR


Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğünce 01-31 Mayıs 2011 tarihleri arasında Akçaabat Atatürk Parkı’nda başlatılan “Akçaabat Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri” sürüyor.

RİZE’DE ŞAŞIRTAN İSKELET


Rize'nin Pazar ilçesine bağlı Aktaş köyünde, yaklaşık 350 yıllık bir evin altında yapılan kazıda bulunan iskelet, görenleri şaşırtıyor.


DEPREM İSTANBULLULARI KORKUTTU !


Kütahya’nın Simav İlçesinde bu gece saat 23.16 civarında meydana gelen deprem İstanbulluları korkuttu.

19 Mayıs 2011 Perşembe

KÜÇÜK YUSUF’UN AİLESİNİ UNUTMADI


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık 2 yıl önce Trabzon’un Of İlçesi’nde evinin önünden kaybolan küçük Yusuf’un ailesini ziyaret etti.

SİLAH RUHSATLARINDAN ALINAN YÜKSEK VERGİ, HARÇ ve BAĞIŞLARIN MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMESİ BEKLENİYOR


Silah ruhsatlarından alınan bağışlar, okullara harcanıyor.

TRABZONLU MÜHENDİS ve ŞEHİR PLANCILARI; 15 MAYIS’TA ANKARA TMMOB MİTİNGİ’NDE BULUŞUYOR


15 Mayıs 2011 Pazar günü TMMOB Ankara Mitingine katılacak olan Trabzon İl Koordinasyon Kurulu üyeleri bugün toplandığı Trabzon Atapark Meydanında bir basın açıklaması yaptı.

19 MAYIS BAYRAMI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

 

19 MAYIS GENÇLİK ve SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN‏


Trabzon'da renkli ve çeşitli görüntülere sahne olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, büyük coşkuyla kutlandı.

“TRABZON'DA VATANDAŞ SONUCU 6-0 YAPACAK”


Seçim çalışmalarına Çarşıbaşı ve Vakfıkebir’de devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Salih Cora, her gittiği yerde AK Partiye karşı büyük bir sahiplenmeyle karşılaştığını belirterek, “Vatandaşın tercihi istikrardan yana olacak, oyunu da bu yönde kullanacak. AK Parti Trabzon’da tulum çıkarak 6-0 yapacak” dedi.

AKÇAABAT TEKNİK LİSE ve ÇOK PROGRAMLI LİSESİ ETKİNLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ



Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi tarafından açılan “Gençlerden Yansımalar Resim Sergisi” büyük ilgi ile izlendi.



Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi tarafından '19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’ nedeniyle düzenlenen GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ çerçevesinde; “GENÇLERDEN YANSIMALAR” isimli resim sergisi Akçaabat Atatürk Parkı’nda 17 Mayıs 2011 Salı günü saat 14.00’de açıldı. Ve büyük beğeni ile izlenen sergi; 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü saat 17.00’de sona erdi.




Akçaabat halkı, öğretmen ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gören sergiye Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi Müdürü Baki Muşmul da katıldı.



Ayrıca seçim çalışmaları sırasında bir ara fırsat bulan Ak Parti Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar da sergiyi gezenler arasındaydı.



‘Gençlerden Yansımalar Resim Sergisi’nin itina ile hazırlanmasında ve ilgi görmesinde Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin başarıları çalışmaları yanında sergide büyük emeği geçen ve öğrencilerle ve halk ile çok iyi diyaloglar kuran Rehber Öğretmeni Muazzez Çelik ve Resim Öğretmeni Güliz Sandıkçı’nın başarılı sergi çalışması halk tarafından takdirle karşılandı.



TRABZON HABER AJANSI-18.05.2011 Çarşamba


SERGİDEN FOTOĞRAFLAR