14 Mayıs 2011 Cumartesi

VAKFIKEBİR’DE GÖRKEMLİ MİTİNG


AK Parti Trabzon teşkilatı tarafından bugün saat 13.30'da Vakfıkebir İlçe Meydanında görkemli bir miting düzenlendi.



Bugün (13.05.2011 Cuma Günü) 13.30'da yapılan miting de; AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar birer açılış konuşması yaparak, halkı selamladılar.



Ardından söz alan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un 12 Haziran seçimlerinden sonra Büyükşehir olacağını hatırlatarak;


İlimiz genelinde tek bir bozuk yol, akmayan su, toplanmayan çöp kalmayacağına söz veriyorum. Sizlere Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ak Parti farkıyla en güzel hizmetleri sunacağız. Sizlerden 6 adayımızı da meclise göndermek için destek istiyorum” dedi.


Daha sonra milletvekili adayları Salih Cora, Yunus Karabela, Safiye Seymenoğlu, Aydın Bıyıklıoğlu da kısa birer konuşma yaparak, AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlerden bahsederek, destek istediler.



TOKİ eski Başkanı Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar yaptığı konuşmada;


“Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçimlerde istikrarın devamı için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var.


Türkiye AK Parti iktidarı döneminde Dünya’nın en büyük devletlerine arasına girmeye hazırdır. Türkiye’de yaşayan herkes ben Türkiye vatandaşıyım demekten gurur duyacak.


Bizleri 6 kişi olarak meclise gönderin ki, Trabzon’un güçlü sesi olalım” dedi.


Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak da partililere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;


“Biz tüm Trabzon’un ve sizlerin hizmetkârıyız. Vakfıkebir İlçemize önemli hizmetler yaptık. Gençlik Merkezi inşaatı iki ay sonra bitecek.
Burada yılan hikâyesine dönen Öğretmenevi inşaatını 2011 oyunlarının içerisine aldık. Burayı tamamlayarak, sizler için sosyal bir mekân haline getireceğiz.


Buraya bir yüksekokul açmıştık. Okulumuzda 1100 öğrencimiz oldu. Bu öğrencilerimiz için 400 yataklı bir yurt yapacağız. Yurt yeri için belediye başkanımızla ve kaymakamımızla görüştük, istimlâk sorununu aşacağız.


Bu bölge için büyük önem taşıyan içme suyu projemiz devam ediyor. Kısa bir zamanda bu projeyi de tamamlayacağız.


Bu ilçe için büyük önem taşıyan ve uzun yıllardır yapımı için gayret sarf edilen Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki hak sahiplerine 5,5 trilyon ödedik. Kalan 1,5 trilyonu da seçimlerden sonra ödeyerek hizmet sokacağız.


Vakfıkebir için esas önemli projemiz 12 milyonluk Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi. Bu projemiz programa alındı. İnşallah bu yıl temelini atacağız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder