14 Mayıs 2011 Cumartesi

ÇEK’İN 90.YILINDA KARADENİZ İLLERİ TRABZON’DA BİR ARAYA GELİYOR


SHÇEK'in 90. kuruluş yıldönümü etkinlikleri nedeniyle Karadeniz Bölgesi İlleri Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine bağlı kuruluşlarda barınan öğrenci ve yöneticiler 13 Mayıs'ta Trabzonda bir araya gelecek.

Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’nun 90. kuruluş yıldönümü etkinlikleri nedeniyle Karadeniz Bölgesi İlleri (Ordu, Zonguldak, Samsun, Tokat, Artvin, Amasya, Karabük, Sinop, Bolu, Çorum, Gümüşhane, Rize, Giresun ve Trabzon) Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine bağlı kuruluşlarda barınan yaklaşık 200 çocuk ve yöneticileri 13-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında Trabzon’da bir araya gelecekler.


Bu kapsamda 14.05.2011 Cumartesi günü saat 13.30 da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde çocuklar çeşitli dallarda gösteriler yapacaklardır. Etkinlikler esnasında bir de sergi açılacaktır. Gruplar daha sonra tarihi turistik yerlerini de gezip görme imkânı bulacaklardır.


Etkinliklerle ilgili olarak Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK yaptığı açıklamada;


“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetiştiği Sosyal Hizmetler Ve Çocuk Esirgeme Kurumu devletimizin hizmet anlamında en önemli birimlerindendir. Burada yetişen çocuklarımız devletimizin sıcaklığını her zaman hissetmekte ve tüm imkânlardan istifade etmektedir.


Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunun kuruluş yılı etkinliklerinin bölgesel olarak ilimizde kutlanması bizleri mutlu etmiştir. Trabzon olarak gelen misafirleri en güzel şekilde ağırlayacağız.


Bu vesile ile tüm Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu çalışanlarına yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


(VB-13.05.2011 Cuma)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder