22 Kasım 2010 Pazartesi

HÜSEYİN AKYÜZ HOCA’NIN ANNE ACISI

Trabzon Belediyesi eski Personel Müdürü Hüseyin Akyüz Hoca’nın annesi ve Günebakış Gazetesi çalışanlarından İbrahim Hakkı Akyüz’ün babaannesi Hava Akyüz(90), dualarla Hakk’a uğurlandı.



Trabzon Belediyesi çalışanlarından, Belediye eski Personel Müdürü Hüseyin Akyüz Hocanın annesi ve Trabzon Günebakış Gazetesi çalışanlarından İbrahim Hakkı Akyüz’ün babaannesi Hava Akyüz(90), bugün sabaha karşı Saat: 03.45 sularında Hakk’ın rahmetine kavuştu.



Merhume Hava Akyüz’ün cenazesi bugün(22.11.2010 Pazartesi) ikindi namazına müteakip Trabzon Ortahisar Fatih Büyük Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Trabzon Değirmendere’deki Sülüklü Asri Mezarlığındaki aile kabristanlığında dualarla toprağa verildi.

Merhumenin cenaze namazını Trabzon İmam Hatip Lisesi meslek dersi öğretmenlerinden Hikmet Arslantürk kıldırdı. Cenaze namazından önce Hüseyin Akyüz hoca, kısa bir konuşma yaptı: “İman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız” Hadis-i Şerifi’ni hatırlatarak, sözlerine son verdi.



Merhume Hava Akyüz’ün cenazesine Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon eski belediye başkan Yardımcısı ve SP Trabzon Belediye Başkan Adayı Mahmut Çizmecioğlu, Trabzon Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Trabzon Belediyesinden Başkan Yardımcısı Cengiz Çolak, Murakıp Hasan Deveci, İç Denetçi Osman Abanoz, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Cevher, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Yeter, Belediye Zabıta Müdürü Ekrem Usta, Park ve Bahçeler Müdürü Fatih Erol, Trabzon Çocuk Yetiştirme Yurdu Müdürü, KTÜ Öğretim Üyesi Prof Dr. Ömer Yüksek, Doç. Dr. Adnan Cora ve diğer bazı öğretim üyeleri, SP İl Başkan Yardımcısı Münir Ustakurt, Halkın Sesi(HAS) Partisi İl Başkanı Ömer Topaloğlu, KTÜ eski Saymanı Hasan Saylam, Trabzon Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Mehmet Yazıcı ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Kalaycı, Trabzon Kanuni İlköğretim Okulu eski Müdürü Fazlı Özlü, iş adamı Emrem Saka, Belediye, Milli Eğitim, Diyanet ve diğer devlet kuruluşlarından ve halktan çok sayıda kişi katıldı.



Merhume Hava Akyüz, 20.01. 1998 tarihinde eşi Hacı Ali Rıza Akyüz(D.T.10.03.1927)’ü 71 yaşlarında kaybetmişti. Uzun süre kemik kanserinden rahatsızlık çeken merhume Akyüz, hastanelerde uzun bir süreden beri tedavi görüyordu.



Merhum eşi Hacı Ali Rıza Akyüz ve kendisi iman ve takva ehlinden olup her biri birer iman abidesiydiler. Merhume Akyüz’den geriye Hüseyin Akyüz hoca olmak üzere bir erkek, 3 kız evladı bırakmıştır.

Merhume Mümine Hava Akyüz Anamıza Allah'tan Rahmet, Çoluk, Çocuk, Eş, Dost, Akraba ve Sevenlerine Sabr-ı Cemizl Niyaz ederiz.

HABER: TRABZON HABER AJANSI


CENAZEDEN FOTOĞRAFLAR:



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder